Podem personalitzar qualsevol tour per a satisfer els teus interessos, siguin quins siguin. No dubtis en comentar-nos quin tipus de visita estás cercant i en quin idioma per a oferir-te les millors opcions.

Aquí et deixam algunes idees:

Alvin Delanghe

Prehistòtiques

Menorca te nombrosos monuments prehistòrics, alguns d’ells únics al món.

Jutta Vaupel

Per la naturalesa

Podem enriquir la teva experiència descubrint la bellesa natural de l’illa, reconeguda per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera.

Per la ciutat

Cases senyorials, esglèsies, tradicions, carrers pintorescs, mercats i tot amb un bany d’història.

Jutta Vaupel

Llocs imprescindibles

Costa nord i sud, pobles de pescadors i la millor vista panoràmica de Menorca.

 Isabel Martín

Gastronòmiques

Formatge, sobrasada, gin de Maó … L’aïllament i el particular clima de l’illa dónen a la cuina menorquina una forta personalitat que s’expresa en tots els seus plats. T’ajudam a descobrir les peculiaritats culinàries que podrás degustar en els nostres restaurants típics i de vanguarda.

Luis AMeller

Temàtica militar

l’antiga importància estratègica militar de l’illa ha deixat a l’illa la seva empremta en enormes i impresionants fortaleses i castells.

Observació d’estels

Podem portar-te als millors llocs per a explicar-te el firmament de Menorca, reconeguda com a Reserva Starlight per la qualitat dels seus cels nocturns extraordinàriament estirats.

Alvin Delanghe

A la carta

Una mescla de qualsevol de les excursions anteriors! Fes-nos la teva petició i organitzarem l’excursió que s’adapti als teus desitjos.

Altres serveis:

  • Trasllats a l’aeroport
  • Assistència en ‘press/blog/fam trips’
  • Assistència a fires, congressos i convencions
  • Assistència lingüística