Som l’ Associació Profesional d’Informadors Turístics de Menorca (APITME) que agrupa els guíes oficials de turisme de l’illa de Menorca. Som guíes locals i residents a l’illa amb diferents orígens nacionals i internacionals però tots esteim units pel nostre amor per Menorca. 

Per a nosaltres és un plaer poder ajudar-te a descubrir aquest petit paradís, estarem encantats de comunicar-te i transmetre’t la nostra passió per Menorca per mitjà de les nostres excursions.

Tots els nostres guies están en possessió del Títol Oficial de Guía de les Illes Balears, la qual cosa és garantía de que som experts professionals oferint informació veraç i actualitzada. Ens esforçam per a presentar-la de forma interessant i amena.

Ja sigui que viatgis sòl o amb la teva parella, familia, amics o amb un grup gran, podem personalitzar les visites per a satisfer les teves necessitats i interessos especials. Fes-nos saber quin tipus de visita estás buscant i quin idioma prefereixes per a que poguem oferir-te les millores opcions.

Menorca ofereix molt més del que t’imagines a primera vista. Compta amb nosaltres per a aprofitar el màxim la teva visita.