guiasmenorca_02
IMG-20171208-WA0016_jv-1_copy
IMG-20191030-WA0001JV-1_copy

Som l’Associació Professional d’Informadors Turístics de Menorca (APITME), que agrupa els guies oficials de turisme de l’illa de Menorca. Som guies locals i residents a l’illa amb diferents orígens nacionals i internacionals, però tots estem units pel nostre amor per Menorca.

Per a nosaltres és un plaer poder ajudar-te a descobrir aquest petit paradís. Estarem encantats de comunicar-te i transmetre’t la nostra passió per Menorca per mitjà de les nostres excursions.

Tots els nostres guies estan en possessió del Títol Oficial de Guia de les Illes Balears, la qual cosa és garantia del fet que som professionals experts que oferim informació veraç i actualitzada. Ens esforçam per a presentar-la de forma interessant i amena.

Tant si viatges sol com amb la teva parella, família, amics o amb un grup gran, podem personalitzar les visites per a satisfer les teves necessitats i interessos especials. Fes-nos saber quin tipus de visita cerques i quin idioma prefereixes perquè puguem oferir-te les millores opcions.

Menorca ofereix molt més del que t’imagines a primera vista. Compta amb nosaltres per a aprofitar al màxim la teva visita.

error: El contingut està protegit !!